Pentru serviciul de obtinere Actualizare date asociati firma, este necesar sa furnizati echipei Acte Firma Registru urmatoarele acte:

  1. Copii certificate de parte a actelor din care rezulta datele de identificare.
  2. Copie certificat de nastere (daca este necesar).
  3. Copie certificat de casatorie (daca este necesar).
  4. Act constitutiv actualizat (daca este necesar).
  5. Copie sentinta de divort (legalizata, cu mentiunea definitiva si irevocabila (daca este necesaar).

Ne vom ocupa de pregatirea dosarul cu actele firmei pentru Actualizare date asociati firma, pentru a putea fi depus si acceptat la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti / Ilfov. Actiunea noastra include urmatoarele activitati asupra documentelor:

  • Completare declaratii Oficiul Registrului Comertului Bucuresti / Ilfov.
  • Depunerea si ridicarea dosarului finalizat pentru Actualizare date asociati firma de la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti / Ilfov.

Termenul de solutionare al dosarului pentru Actualizare date asociati firma de la data depunerii acestuia la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti / Ilfov este cuprins intre 3 si 7 zile lucratoare.

Vrei sa scapi de stresul pregatirii dosarelor? Vrei sa castigi timp pentru lansarea afacerii tale sau rezolvarea altor probleme si sa nu fii nevoit sa il pierzi cu drumuri interminabile, sau stand la coada? Vrei sa rezolvi problemele legale pentru documentele firmei fara sa fii nevoit sa te deplasezi?

Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de toate aceste demersuri care nu iti plac!

LEGAL – RAPID – SIMPLU – EFICIENT

Contact: 0767 976 997 sau email  office@112.srl sau office@acte-firma-registru.ro