Serviciul pentru procedura Cesiune parti sociale sau Cesiune firma se poate realiza de catre echipa Acte Firma Registru prin doua metode, si anume:

  • Cesiune firma intre asociati societatii.
  • Cesiune parti sociale intre persoane din afara societatii.

Pentru serviciul de Cesiune parti sociale sau Cesiune firma echipei Acte Firma Registru ii sunt necesare urmatoarele acte pe care va rugam sa ni le furnizati:

  1. Carte de identitate sau paşaport al fiecarui membru care intre in procedura.
  2. Actul constitutiv actualizat;
  3. Contract de cesiune;
  4. Hotararea Adunarii generale a asociatilor sau Decizie asociat unic;
  5. Declaratie din care sa rezulte ca asociatii / administratorii indeplinesc conditiile legale prevazute de legislatia in vigoare pentru exercitarea calitatii de asociat / administrator in societate;
  6. Specimen de semnatura pentru administrator;
  7. Daca potrivit actelor de cesiune s-au obtinut castiguri de catre cedentul persoana fizica din vanzarea partilor sociale, castiguri determinate ca diferenta pozitiva intre pretul de vanzare si valoarea nominala / pretul de cumparare, se vor depune si documentele care sa justifice plata a impozitului pe venit obtinut.

In cazul in care Cesiune parti sociale se face intre asociati, termenul de solutionare al dosarului de la data depunerii acestuia la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti / Ilfov va fi de aproximativ 3 pana la 7 zile lucratoare.

In cazul in care Cesiune parti sociale se face catre persoane din afara societatii, termenul de solutionare al dosarului de la data depunerii acestuia la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti / Ilfov este de circa 45 de zile lucratoare.

Vrei sa scapi de stresul pregatirii dosarelor? Vrei sa castigi timp pentru lansarea afacerii tale sau rezolvarea altor probleme si sa nu fii nevoit sa il pierzi cu drumuri interminabile, sau stand la coada? Vrei sa rezolvi problemele legale pentru documentele firmei fara sa fii nevoit sa te deplasezi?

Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de toate aceste demersuri care nu iti plac!

LEGAL – RAPID – SIMPLU – EFICIENT

Contact: 0767 976 997 sau email  office@112.srl sau office@acte-firma-registru.ro