Serviciul de Corectare eroare materiala se activeaza atunci cand, din eroare, la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti / Ilfov s-au facut inscrieri care nu corespund cu realitatea, fie cu ocazia inregistrarii inmatricularii societatii, fie cand s-au solicitat unele mentiuni (de exemplu, inserarea unor date de identificare gresite). In aceste situatii este necesar de parcurs procedura de Corectare eroare materiala.

Pentru serviciul de Corectare eroare materiala echipa Acte Firma Registru va solicita sa puneti la dispozitie urmatoarele acte:

  1. Actul care prezinta inscrierea efectuata din eroare.
  2. Actul din care rezulta inscrierea corecta.

Vom pregati dosarul care contine actele firmei pentru declansarea procedurii de Corectare eroare materiala, pentru a-l depune si a fi acceptat la Oficiul Registrului Comertului Bucursti / Ilfov. Pregatirea dosarului include intocmirea de catre noi a urmatoarelor documente:

  • Conceperea si redactarea actului de rectificare a erorii / erorilor.
  • Completarea cererii de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti / Ilfov.
  • Constituirea dosarului de catre Oficiul Registrului Comertului Bucuresti / Ilfov.
  • Depunerea si ridicarea dosarului de la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti / Ilfov;

Vrei sa scapi de stresul pregatirii dosarelor? Vrei sa castigi timp pentru lansarea afacerii tale sau rezolvarea altor probleme si sa nu fii nevoit sa il pierzi cu drumuri interminabile, sau stand la coada? Vrei sa rezolvi problemele legale pentru documentele firmei fara sa fii nevoit sa te deplasezi?

Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de toate aceste demersuri care nu iti plac!

LEGAL – RAPID – SIMPLU – EFICIENT

Contact: 0767 976 997 sau email  office@112.srl sau office@acte-firma-registru.ro