Echipa Acte Firma Registru va pune la dispozitie accesarea serviciului pentru Obtinere certificat constatator firma si interfatarea cu Oficiul Registului Comertului Bucuresti / Ilfov pana la solutionarea cererii.

Documentul si solicitarea de Obtinere certificat constatator firma pentru societati comerciale este foarte des utilizat si solicitat pentru intocmirea a diverse dosare ce trebuie depuse la Administratia Financiara, Politia Romana, Administratia de Mediu, Ministere, etc.

Eliberarea unui astfel de certificat se face printr-o Cerere-comanda eliberare acte, in care  solicitantul (adesea: administratorul unei firme) doreste un certificat emis de Oficiul Registului Comertului Bucuresti / Ilfov prin care „sa constate” situatia actuala a firmei pe care o conduce: asociati, administratori cu mandatul / puterile specificate, informatii despre sediul social, sediile secundare, activitati autorizate, etc.

Se poate solicita Obtinere certificat constatator firma si printr-un imputernicit, fiind obligatoriu de anexat la cerere imputernicirea pentru terta persoana. De asemenea, orice persoana poate afla informatii despre orice firma romaneasca prin acest certificat, specificand faptul ca este „PERSOANA INTERESATA” si se bifeaza la Obiectul cererii: „altele: LA CERERE”. Dupa efectuarea platii si inregistrarea cererii, certificatul constatator emis de Oficiul Registului Comertului Bucuresti / Ilfov se elibereaza in cel mult o ora.

Echipa Acte Firma Registru asigura la cerere serviciul Obtinere certificat constatator firma si realizeaza toate demersurile pana la obtinerea documentului legal de la Oficiul Registului Comertului Bucuresti / Ilfov.

Vrei sa scapi de stresul pregatirii dosarelor? Vrei sa castigi timp pentru lansarea afacerii tale sau rezolvarea altor probleme si sa nu fii nevoit sa il pierzi cu drumuri interminabile, sau stand la coada? Vrei sa rezolvi problemele legale pentru documentele firmei fara sa fii nevoit sa te deplasezi?

Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de toate aceste demersuri care nu iti plac!

LEGAL – RAPID – SIMPLU – EFICIENT

Contact: 0767 976 997 sau email  office@112.srl sau office@acte-firma-registru.ro