Serviciul pentru Obtinere certificat de atestare fiscala este realizat la cererea dumneavoastra de catre echipa Acte Firma Registru imediat ce ne veti pune la dispozitie urmatoarele acte:

  1. Dosar cu sina.
  2. Cerere tip, completata obligatoriu cu numar de telefon fix real.
  3. Copie C.I. /  B.I. si imputernicire pentru Delegat.
  4. Copie Certificat inregistrare fiscala.

Circuitul documentelor constituite in dosar pentru Obtinere certificat de atestare fiscala:

Documentatia este depusa de catre echipa Acte Firma Registru la sediul unitatii fiscale competente pentru administrarea contribuabilului, ANAF.

Termen de solutionare pentru Obtinere certificat de atestare fiscala:

Maximum 3 pana la 5 zile lucratoare de la inregistrarea dosarului pentru Obtinere certificat de atestare fiscala, cu exceptia cazului in care nu au fost depuse de catre contribuabil declaratiile fiscale. In aceasta situatie termenul de Obtinere certificat de atestare fiscala se prelungeste cu perioada cuprinsa intre data transmiterii instiintarii si data depunerii declaratiilor fiscale, sau data comunicarii deciziei de impunere din oficiu.

Vrei sa scapi de stresul pregatirii dosarelor? Vrei sa castigi timp pentru lansarea afacerii tale sau rezolvarea altor probleme si sa nu fii nevoit sa il pierzi cu drumuri interminabile, sau stand la coada? Vrei sa rezolvi problemele legale pentru documentele firmei fara sa fii nevoit sa te deplasezi?

Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de toate aceste demersuri care nu iti plac!

LEGAL – RAPID – SIMPLU – EFICIENT

Contact: 0767 976 997 sau email  office@112.srl sau office@acte-firma-registru.ro