Echipa Acte Firma Registru va sprijina pentru Obtinere numar EORI, demers care necesita in prealabil furnizarea urmatoarelor documente pentru intocmirea dosarului:

In functie de tipul de persoana juridica, Obtinere numar EORI se atribuie de catre Autoritatea vamala romana si va avea urmatoarea forma:

  1. Pentru persoana juridica cu sediul in Romania: RO + CUI.
  2. Pentru persoana juridica cu sediul intr-un stat tert: RO + cod de tara ISO alfa 2 al statului tert + numar de identificare atribuit de institutia abilitata din statul tert respectiv.
  3. Pentru asocieri de persoane cu sediul in Romania: RO + CUI.
  4. Pentru asocieri de persoane cu sediul intr-un stat tert: RO + cod de tara ISO alfa 2 + numar de identificare atribuit de institutia abilitata din statul tert respectiv.
  5. Pentru persoana fizica stabilita in Romania: RO + cod numeric personal.
  6. Pentru persoana fizica stabilita intr-un stat tert: RO + cod de tara ISO alfa 2 al statului tert + numar de identificare atribuit de institutia abilitata din statul tert respectiv.

Termen de solutionare pentru Obtinere numar EORI:

Din momentul depunerii dosarului intocmit de echipa Acte Firma Registru, procedura pentru Obtinere numar EORI poate dura intre 2 si 5 zile lucratoare.

Vrei sa scapi de stresul pregatirii dosarelor? Vrei sa castigi timp pentru lansarea afacerii tale sau rezolvarea altor probleme si sa nu fii nevoit sa il pierzi cu drumuri interminabile, sau stand la coada? Vrei sa rezolvi problemele legale pentru documentele firmei fara sa fii nevoit sa te deplasezi?

Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de toate aceste demersuri care nu iti plac!

LEGAL – RAPID – SIMPLU – EFICIENT

Contact: 0767 976 997 sau email  office@112.srl sau office@acte-firma-registru.ro