Pentru serviciul de Schimbare denumire firma, echipa noastra se va ocupa de toate demersurile legale la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti / Ilfov, rugandu-va sa ne puneti la dispozitie o serie de documente, dupa cum urmeaza:

  1. Noua rezervare de denumire cu viitorul nume ales pentru firma.
  2. Hotarerea legala a firmei pentru Schimbare denumire firma.
  3. Actul constitutiv actualizat al societatii, la zi.
  4. Vechiul CUI al societatii si certificatele constatatoare aferente.

Cu aceste documente echipa Acte Firma Registru este pregatita pentru intocmirea dosarului pentru Schimbare denumire firma, depunerea si acceptarea lui la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti / Ilfov. Procedura implica realizarea si obtinerea urmatoarelor documente:

  1. Cerere de inregistrare (original), Declaratii  tip.
  2. Actul modificator al Actului constitutiv (Hotararea Adunarii generale a asociatilor /  Decizia Asociatului unic sau Actul aditional la Actul constitutiv), respectiv Decizia Consiliului de administratie, Decizia Consiliului de supraveghere (original).
  3. Actul constitutiv actualizat.
  4. Delegatie pentru persoanele desemnate sa indeplineasca formalitatile legale semnata de administrator (original).
  5. Reprezentarea la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti / Ilfov pentru echipa Acte Firma Registru pentru predarea si primirea dosarului solutionat pentru Schimbare denumire firma.

Vrei sa scapi de stresul pregatirii dosarelor? Vrei sa castigi timp pentru lansarea afacerii tale sau rezolvarea altor probleme si sa nu fii nevoit sa il pierzi cu drumuri interminabile, sau stand la coada? Vrei sa rezolvi problemele legale pentru documentele firmei fara sa fii nevoit sa te deplasezi?

Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de toate aceste demersuri care nu iti plac!

LEGAL – RAPID – SIMPLU – EFICIENT

Contact: 0767 976 997 sau email  office@112.srl sau office@acte-firma-registru.ro