Serviciul de reprezentare la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti / Ilfov pentru Schimbare sediu social firma este realizat la cerere de catre echipa Acte Firma Registru. Pentru acest demers sunt necesare urmatoarele documente pe care asteptam sa ni le furnizati:

  1. Contractul de inchiriere / comodat  pentru noul sediu social (dupa caz si actele de propietate ale persoanei de la care inchiriati / comodati, acordul vecinilor, a asociatiei de propietari si o schita.).
  2. Hotarare din care reiese Schimbare sediu social firma.
  3. Actul constitutiv al societatii, la zi.
  4. CUI al societatii si certificare constatatoare in original.

Echipa noastra se va ocupa imediat de intocmirea dosarului pentru Schimbare sediu social firma, care va fi depus si urmarit pentru solutionare la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti / Ilfov. Pe parcursul serviciului vom intocmi urmatoarele documente:

  1. Cerere de inregistrare (original), Declaratii  tip.
  2. Actul modificator al Actului constitutiv (Hotararea Adunarii generale a asociatilor / Decizia asociatului unic sau Actul aditional la Actul constitutiv), respectiv Decizia Consiliului de administratie, Decizia consiliului de supraveghere (original).
  3. Actul constitutiv actualizat.
  4. Delegatie pentru persoanele desemnate sa indeplineasca formalitatile legale semnata de administrator (original).
  5. Reprezentarea la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti / Ilfov pentru reprezentantul echipei Acte Firma Registru ce este desemnat sa predea si sa primeasca dosarul aflat in lucru pentru Schimbare sediu social firma.

Vrei sa scapi de stresul pregatirii dosarelor? Vrei sa castigi timp pentru lansarea afacerii tale sau rezolvarea altor probleme si sa nu fii nevoit sa il pierzi cu drumuri interminabile, sau stand la coada? Vrei sa rezolvi problemele legale pentru documentele firmei fara sa fii nevoit sa te deplasezi?

Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de toate aceste demersuri care nu iti plac!

LEGAL – RAPID – SIMPLU – EFICIENT

Contact: 0767 976 997 sau email  office@112.srl sau office@acte-firma-registru.ro