Modificari acte firma registru

ACTE INFIINTARE FIRMA REGISTRU

Suspendare Activitate Firma

Necesitatea obtinerii documetului pentru Suspendare activitate firma este preluata la cerere de catre echipa Acte Firma Registru. Pentru realizarea dosarului care va fi depus la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti / Ilfov va rugam sa ne puneti la dispozitie urmatoarele documente:

  1. Hotararea de Suspendare activitate firma.
  2. Actele societatii in original, CUI si certificare constatatoare in original.

Suntem in masura sa pregatim rapid si corect dosarul ce contine actele pentru Suspendare activitate firma. Acest dosar va fi depus si urmarit pe toate durata procedurilor la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti / Ilfov, iar in prealabil se vor intocmi urmatoarele documente:

  1. Cerere de inregistrare (original), Declaratii  tip.
  2. Actul modificator al Actului constitutiv (Hotararea Adunarii generale a asociatilor / Decizia asociatului unic sau Actul aditional la Actul constitutiv), respectiv Decizia Consiliului de administratie, Decizia consiliului de supraveghere (original).
  3. Actul constitutiv actualizat.
  4. Delegatie pentru persoanele desemnate sa indeplineasca formalitatile legale semnata de administrator (original).
  5. Reprezentarea la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti / Ilfov prin persoana desemnata din partea echipei Acte Firma Registru pentru a preda si primi dosarul solutionat pentru Suspendare activitate firma.

Vrei sa scapi de stresul pregatirii dosarelor? Vrei sa castigi timp pentru lansarea afacerii tale sau rezolvarea altor probleme si sa nu fii nevoit sa il pierzi cu drumuri interminabile, sau stand la coada? Vrei sa rezolvi problemele legale pentru documentele firmei fara sa fii nevoit sa te deplasezi?

Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de toate aceste demersuri care nu iti plac!

LEGAL – RAPID – SIMPLU – EFICIENT

Contact: 0767 976 997 sau email  office@112.srl sau office@acte-firma-registru.ro